gezonde lunch

Zit je ook weleens op kantoor met een broodje wat je ’s ochtends even snel in elkaar hebt geflanst, waarvan je denkt; dat had ook wel een stukje gezonder gekund als ik wat meer de tijd had genomen om er wat van te maken? Een gezonde lunch bestellen is tegenwoordig veel makkelijker dan je denkt. Hieronder enkele tips om te zorgen dat je niet elke avond een boterham hoeft te smeren of ’s ochtends tien minuten eerder je bed uit moet om een gezonde lunch voor op kantoor te bereiden.

Wat voor gezond eten bestellen?

Uiteraard kun je op elke hoek een broodje shoarma, patatje of een lekkere pizza bestellen. Wat zo nu en dan ook zeker wel eens moet kunnen. Sta je echter elke avond met tegenzin een boterham te smeren, dan zijn er gezondere en makkelijkere alternatieven om gezond eten te bestellen en tussen de middag op te halen of dan is een lunch laten bezorgen wellicht ook een optie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke pastasalade, fruit, soep, noedels met groenten en vis of vlees, een heerlijke sandwich, smoothie of een goedgevulde wrap.

Waar kan ik gezond eten bestellen?

Steeds meer restaurants bieden ook mogelijkheden om een gezonde lunch klaar te maken, die je vervolgens op kunt halen of zelfs kunt laten bezorgen op kantoor. Werk jij bijvoorbeeld in Dordrecht? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor lunch bestellen in Dordrecht. Vrijwel in elke stad zijn er meerdere lunchrooms of restaurants die de optie bieden om jou spoedig van een gezonde lunch te kunnen voorzien die je voor de rest van de dag weer nieuwe energie zal geven. Je kunt hier ook een heerlijke smoothie bij bestellen, zodat je ook weer wat vocht binnen hebt gekregen. Zeker in warme periodes is een smoothie of verse sap extra lekker om bij je gezonde lunch te drinken en wellicht buiten lekker van te genieten met je collega’s.