Spido Rotterdam

De laatste decennia is Rotterdam als toeristische trekpleister gegroeid in populariteit. Als je weet wat er in deze stad allemaal te zien en te doen is, dan is dat ook geen wonder. Rotterdam is een stad die onder meer bekend staat om de moderne en creatieve architectuur. Veel mensen zijn van mening dat je deze fraaie gebouwen het beste vanaf het water kunt aanschouwen. Dit omdat water onlosmakelijk verbonden is met Rotterdam, en ook hoef je zittend op een boot niet constant met het drukke verkeer rekening te noemen. De Spido in Rotterdam is al vele jaren een veel gebruikte manier om de stad en ook de omgeving te verkennen.

Welke mogelijkheden heb je zoal met een Spidotocht?

Als je een boottocht met een Spido boekt, dan kun je op diverse manieren een ‘rondje Rotterdam’ doen. Over de Maas zie je al mooie dingen, maar de Oude Haven en Delfshaven zijn al helemaal de moeite waard. Je kunt echter ook een wat langere en verdere tocht ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een tocht van zo’n 25 kilometer naar de oude en goed bewaarde stad Dordrecht. En als je een van Nederlands bekendste hotspots wilt bezoeken per Spido, dan kan dat ook: met een Spido kun je namelijk ook helemaal tot aan de beroemde Kinderdijker molens geraken!

Spido Rotterdam

Zo gaat Spido om met corona

De coronacrisis, en de maatregelen om deze crisis te beteugelen, heeft heel wat beperkingen in onze levens tot gevolg gehad. Een Spido boeken is echter nog steeds wel mogelijk. Wel dien je je aan enkele maatregelen te houden. Naast de maatregelen die we inmiddels door en door kennen van het RIVM is het op een Spido verplicht altijd de aanwijzingen van de bemanning op te volgen. Verder kun je aan boord alleen met je pinpas betalen.