Draag jij graag een korte broek? En wil je weten hoe je de korte broek mooi kunt stylen? In dit artikel helpen wij je verder met de beste tips om jouw korte broek te rocken. Zodra het lekkere weer weer op komst is, is het tijd om de korte broeken uit de kast te halen. Om te zorgen dat jij er stijlvol bijloopt, ook tijdens de hete zomerdagen, hebben wij hier een aantal tips op een rijtje gezet.

 

Vraag jij jezelf af: kan de korte broek aan? Kijk dan of de temperatuur boven de 20 graden komt. Dan is het comfortabel om een korte broek te dragen.

Hoe combineer je de korte broek met sokken

Het dragen van een korte broek met witte sokken is en blijft een lastig punt. De witte sokken halen vaak niet het beste van de korte broek naar boven, waardoor het er vaak uitziet alsof je op expeditie gaat in plaats van naar de stad. De beste manier om sokken te combineren met een korte broek, is door ze nooit te dragen met slippers of andere open schoenen. Draag in plaats daarvan een sneaker met een korte sok die niet boven de schoen uitkomt.

Sandalen en een korte broek

Wanneer je sandalen onder de korte broek gaat dragen, dan is het belangrijk om goed te kijken elke sandalen je combineert met welke korte broek. Je wilt er immers nog steeds hip uitzien. Zorg dat je altijd een korte broek combineert met een vlotte sandaal of dat de korte broek modern is. Kies bijvoorbeeld voor een korte pantalon in plaats van een korte spijkerbroek.

Sneakers en een korte broek

Sneakers en korte broeken zijn altijd goed te combineren. De sneakers geven een moderne en vlotte look aan de outfit, zonder dat het er te zomers of te casual uitziet. Ga voor een neutrale sneaker, zoals een sneaker die wit of zwart is. Combineer de sneaker met een gekleurde broek om een vrolijk tintje aan de outfit te geven.

Sla de korte broek om

Om de korte broek look nog leuker te maken en het een beetje te personaliseren, sla je de korte broek om bij de knieën. Een omgeslagen korte broek met een hippe blouse of een neutraal t-shirt maakt een geweldige look die je zowel op vakantie als thuis kan dragen. Bij Broeken Binkie kan je terecht als je op zoek bent naar korte spijkerbroeken.