Er zijn maar weinig dingen zo pijnlijk als kiespijn. Je kunt er bijna niets tegen doen en je zult dus echt snel geholpen moeten worden. Kiespijn beïnvloedt je complete leven. Die kloppende kies voel je dag en nacht, of je nu zit, staat of ligt. Afleiding zoeken heeft geen enkele zin, het enige dat helpt is een snelle afspraak bij je tandarts. Maar wat nu als die geen tijd heeft, gesloten is in verband met vakantie of in verband met corona? Of wat nu als je niet in de buurt van je tandarts bent maar een weekendje weg naar Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Gouda of Rotterdam? Dan kun je altijd contact opnemen met Dental 365. Zij kunnen je snel helpen en dan kun je weer door met wat je aan het doen was.

Dental 365 is er voor iedereen

Dental 365 is, zoals de naam al zegt, 365 dagen per jaar geopend. Deze bijzondere tandartspraktijken doen alleen spoedbehandelingen, voor de halfjaarlijkste controle ga je gewoon naar je eigen tandarts. Maar wat nu als jij echt pijn hebt? Wie bepaalt dan of jouw pijn een spoedgeval is of niet? Dat bepaal jij zelf. Is er een kroon of vulling uitgevallen, dan zou je bij je eigen tandarts gewoon een afspraak kunnen maken. Vind jij dit echter een spoedgeval, dan bel je Dental 365. Dat geldt voor alle ongemakken en ernstige pijnklachten in je mond. Of het nu gaat om een afgebroken kies of een fikse ontsteking van je tandvlees, jij bepaalt wanneer het een spoedgeval betreft.

Wat kost zo'n behandeling?

De behandelingen bij Dental 365 worden, net als alle tandheelkundige handelingen, vergoed volgens de voorwaarden van jouw ziektekostenverzekering. Je moet deze behandeling echter wel voorschieten en dus direct na afloop pinnen of contant betalen. Je kunt de rekening dan weer indienen bij jouw zorgverzekering. Momenteel gelden er extra kosten die berekend mogen worden in verband met corona. DIt gaat om maximaal € 4,26 per behandeling, per patiënt. Dit bedrag zorgt er mede voor dat er veilig gewerkt kan worden.

Is deze praktijk dag en nacht geopend?

Dental 365 is het hele jaar door geopend van 8.00 tot 23.00 uur. Het maximale aantal uren dat je met een pijnlijke mond moet doorbrengen is dus altijd te overzien. Je wordt snel en vakkundig te woord gestaan aan de telefoon en je wordt in één van de praktijken zeer vakkundig geholpen. Zo sta je in een mum van tijd weer buiten, maar dan zonder pijn!