Zit jij te twijfelen welke MacBook je moet kopen? Uit dat grote assortiment heb je vaak geen idee welke je moet kopen en welke het beste bij jou past. Door de Corona crisis die in Nederland plaats vindt zijn veel scholieren, maar ook werknemers thuis aan het werk. Doordat veel bedrijven en scholen de richtlijnen van het RIVM volgen is het verstandig of meer thuis te werken dan op kantoor. Het overbrengen van het virus wordt hier namelijk door verkleind. De verkoop van laptops bij bedrijven zoals een MediaMarkt of een CoolBue is mede door de Corona crisis mega aan het stijgen. Apple en andere bedrijven hebben hier slim op ingespeeld. Veel bedrijven bieden namelijk acties aan speciaal voor scholieren of voor werkgevers die in grote aantallen van laptops wil kopen voor de werknemers. Hieronder is een overzicht gemaakt van een aantal Macbooks welke wellicht geschikt zijn voor jou.

MacBook Air

Ben jij opzoek naar die gemaakt is om gemakkelijk mee te nemen voor onderweg? Ben jij bijvoorbeeld een fotograaf die altijd zijn laptop bij de hand heeft of een Gamer die altijd wil gamen onderweg? Dan is een MacBook Air de juiste laptop. Het heeft voldoende kracht om zonder problemen ermee te werken. Het is een dunne laptop en heel licht van gewicht, namelijk 17 mm breed en een gewicht van 1,34 kg. Dit wordt tevens met elk jaar beter. Als laatste is de laptop gemaakt van sterk aluminium waardoor het mee brengen van deze laptop geen probleem is.

MacBook Pro

Dit is meer een laptop voor de professionele gebruiker. De laptop zelf is zeer krachtig en zijn speciaal gemaakt voor bestanden die veel data hebben. Daarnaast is het ideaal voor professionele beeldbewerking, video editing en het opnemen van muziek door muzikanten. Kortom, het is heel gebruiksvriendelijk voor mensen die de hele dag bezig zijn met hun laptop. Deze laptop heeft een iets groter beeldscherm dan de Air en heeft bepaalde functies zoals een Touchpad boven het toetsenbord waar sneltoetsen opstaan. De accuduur is bovendien ook beter doordat Apple een bepaalde chip heeft ontwikkeld.

Ipad

Voor de mensen die veel aan het reizen zijn is het kopen van een Ipad ook een goed idee. Wanneer je net als met een laptop snel wilt kunnen typen is het kopen van een toetsenbord ideaal. Een Ipad is vergeleken met een laptop makkelijker in je tas te stoppen en het weegt minder. Het enige nadeel is dat je met een laptop bepaalde programma’s zoals een Photoshop of andere Adobe diensten niet kunt gebruiken.

Tip van de blog!

Het kan soms zijn dat je per ongeluk jouw laptop laat vallen of de accu doet opeens heel gek en de laptop gaat niet meer aan. Een macbook batterij vervangen gaat heel simpel en snel. Ben jij opzoek naar een MacBook reparateur? Dan is PcHulpNederland het geschikte bedrijf.