Snackwagen

Bent u op zoek naar een snackwagen voor uw (bedrijfs)feest, evenement of borrel? Maak dan kennis met Snackmobiel! Wij komen graag bij u op locatie zodat uw gasten onbeperkt kunnen genieten van de lekkerste snacks. Onze frietwagen wordt regelmatig ingehuurd bij de meest uiteenlopende feesten, zoals bruiloften, bij verenigingen, scholen, bedrijven en nog veel meer.

SnackwagenBij de snackwagen heeft u keuze uit diverse menu’s

De snackwagen van Snackmobiel biedt voor iedere gelegenheid een passende oplossing. Wij bieden namelijk verschillende menukeuzes waar een standaard bedrag aan is gekoppeld. Zo kunt u vanaf 40 personen bijvoorbeeld de Royal Lunch boeken. Dit kost €9 per persoon waarbij u onbeperkt kunt genieten van frietjes met diverse sauzen, verse warme broodjes, allerlei snacks en soep van het seizoen. U kunt ook voor een minder uitgebreid menu kiezen, zoals het Menu de Luxe. Dit kost €6,50 per persoon en ook met dit menu kunt u onbeperkt eten. Wij spreken dus van tevoren altijd een vaste prijs af. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. De menu’s zijn te boeken voor wel 150 personen. Voor groepen met meer dan 150 personen hebben wij uiteraard ook mogelijkheden, neem hiervoor gerust contact met ons op. U ontvangt hiervoor dan een offerte op maat.

SnackwagenLeuke acties

Wij vinden het belangrijk om onze klanten net een stukje extra service te bieden. Daarom profiteert u bij de snackwagen regelmatig van leuke acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goed gevulde snoepzak voor de kinderen. Neem eens een kijkje op de website voor onze huidige acties en aanbiedingen.

De frietwagen reserveren?

Wilt u onze frietkot regelmatig reserveren, bijvoorbeeld één keer per maand op een vaste dag? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden, er is meer mogelijk dan u denkt! Voor meer informatie of reserveringen kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon: 0499-769002 of stuur een mailtje naar info@snackmobiel.nl. U kunt de snackwagen daarnaast ook reserveren via onze website.