schoonheidsspecialiste Huissen

Bent u op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste? Dan bent u aan het juiste adres bij schoonheidsspecialiste Huissen. Zij hebben een ruim aanbod aan verschillende behandelingen en staan daarnaast ook zeer goed aangeschreven!

schoonheidsspecialiste HuissenOver schoonheidsspecialiste Huissen

Bij de schoonheidsspecialiste Huissen vinden zij het erg belangrijk om nauwkeurig en hygiënisch te werk te gaan. Daarnaast is het hun doel om iedereen het gewenste resultaat te behalen. Zij vinden het daarom belangrijk om veel tijd en aandacht aan de klanten te geven en voeren ze van te voren een uitgebreid consult gesprek over de wensen en verwachtingen. De schoonheidsspecialiste Huissen zal er altijd voor zorgen om er samen met klant uit te komen en dat zij de salon blij en met een stralend gezicht verlaten!

Eigen ervaring met schoonheidsspecialiste Huissen

Onlangs ben ik langs geweest bij de schoonheidsspecialiste Huissen voor een manicure en een keratine behandeling. Deze behandelingen zijn erg goed uitgevoerd en ben erg blij met het resultaat. Vooral met de keratine behandeling! Het resultaat hiervan is nog beter dan dat ik van te voren in gedachten had. Ook zijn de medewerkers erg vriendelijk en zullen zij al uw vragen voor behandeling beantwoorden en een uitgebreid consultgesprek met u voeren zodat u weet waar u aan toe bent.

Contact met schoonheidsspecialiste Huissen

Heeft u een vraag over een behandeling of wilt u graag een afspraak maken? Bezoek ons dan aan de Prinses Irenestraat 82 te Elst of neem telefonisch contact op via het nieuwe telefoonnummer 0481-356820 of mobiel 06-82009142.