financial-lease-twenteAls ondernemer heeft u graag zelf de touwtjes in handen. Wat betreft uw auto of bedrijfswagen is een leasecontract waarbij u een belangrijk deel van de voorwaarden zelf kunt bepalen, een goede optie. Wij laten u daarom graag kennis maken met financial lease. Bij deze vorm van leasen betaalt u een vast bedrag per maand en rijdt u een mooie nieuwe personenauto of bedrijfswagen. Dat u daarbij zelf invloed kunt uitoefenen op de hoogte van uw maandbedrag, zal u zeker niet tegenstaan.

Het maandbedrag bij financial lease wordt bepaald door het aankoopbedrag van het voertuig te verminderen met de slottermijn en een eventuele aanbetaling. Het restantbedrag wordt verdeeld over de looptijd van het contract. Omdat u zelf invloed heeft op de slottermijn, de aanbetaling en de looptijd, heeft u indirect ook invloed op de hoogte van het maandbedrag. En wie wil dat nou niet?

Wilt u daarnaast ruime keus in verschillende merken en modellen plus een advies of offerte op maat, dan is Financial Lease Twente een goede partner voor u. Deze specialist in financial lease heeft niet alleen een voorraad jonge btw-modellen, maar biedt u ook keus uit een landelijk netwerk van autobedrijven en merkdealers. Er is altijd een personenauto of bedrijfswagen die voldoet aan al uw wensen en die door Financial Lease Twente gefinancierd kan worden!