Het is altijd lekker als u niet hoeft te koken. Maar wat gaat u dan doen? Gaat u naar een duur restaurant waar u uw buik niet vol mee krijgt maar wel heel veel moet betalen of bestelt u gewoon een pizza bij New York Pizza waarbij u een ware smaak sensatie mee maakt en u uw maag wel vol mee krijgt? Dan kies ik voor het laatste en dit doe ik dan ook meerdere keren per maand en blijf ik het lekker vinden. Dit vind ik de beste pizzeria die er is en is gelukkig ook door heel Nederland te vinden. Daar komt bij dat de ingrediënten altijd vers zijn en u niet bang hoeft te zijn dat uw bestelling koud aan komt want dit is in al die jaren bij mij nog nooit gebeurd. 

Mijn ervaringen zijn zeker goed!

Doordat ik al jaren een vaste klant ben, is het voor mij ook leuk om hier te bestellen en ken ik het personeel ook. Verder moet ik zeggen dat er vaak acties zijn en dat er ook steeds nieuwe varianten uit komen van de pizza’s die er aangeboden worden. Hier door ben ik trots om mij zelf een vaste klant te noemen.

Lekker eten haalt u hier vandaan!

New York Pizza is niet de enige pizzeria waar ik ooit heb gegeten maar wel het beste wat ik kon krijgen. Dit heeft ook geresulteerd in mijn goede recensies en kan ik het niet laten om telkens op de site te kijken of er weer iets nieuws bij is gekomen.