Ben je dit jaar een beetje te laat met het zoeken naar kerstcadeaus en zijn de leukste cadeaus al verdwenen uit de winkels? Geen zorgen, lees dan even verder! In dit blog zet ik een paar last minute kerstcadeaus op een rijtje die je altijd nog wel ergens kunt vinden.

Spelletje

Gezelschapsspelletjes zijn voor iedereen superleuk om te krijgen en je kunt ze altijd wel ergens vinden. In spelletjeswinkels, boekenwinkels en soms ook winkels zoals de Blokker of Action. Ga voor een klein spelletje, zoals Uno, Regenwormen of Saboteur, of kies voor een groter en ingewikkelder spel, zoals Catan, Risk of Monopoly.

Telefoonhoesje

Een telefoonhoesje is ook altijd leuk om te krijgen. Je gebruikt ze veel en als je er al een hebt kun je ze afwisselen! Daarnaast kun je ze altijd wel ergens kopen: óók vlak voor kerst. Het is wel belangrijk dat je een hoesje hoopt van goede kwaliteit. Je wilt niet dat de telefoon kapotgaat omdat je een slecht hoesje voor diegene hebt gekocht. Ook is het belangrijk om het juiste hoesje te kopen: heeft hij of zij een Iphone 12? Koop dan een hoesje iphone 12. Heeft diegene een Iphone 12 pro? Zorg er dan voor dat het een hoesje iphone 12 pro is. Hoesjes zijn super praktisch en je kunt ze overal in de winkels of online vinden. Zorg er wel voor dat als je ze online besteld, ze op tijd aankomen.

Plant

Je kunt ook altijd nog een mooie plant of bloemen voor iemand kopen. Planten en bloemen zijn leuk voor meisjes, jongens, opa’s, oma’s en alles daar tussenin. Ga bijvoorbeeld langs een bloemenzaak of koop een mooie kamerplant bij de supermarkt of Hema. Planten zijn vooral leuk als ze in een mooie pot zitten. Je kunt dus ook overwegen om een mooie, gekleurde pot erbij te kopen zodat het cadeau compleet is!

Zelfgemaakt

Wanneer je geen idee meer hebt wat je voor iemand kunt kopen, kun je ook altijd zelf iets voor diegene maken! Denk bijvoorbeeld aan een mooie tekening als je goed bent in tekenen, een gedicht, liedje of een zelfgemaakt fotoboek. Je kunt bij een zelfgemaakt cadeau heel erg creatief zijn. Vraag jezelf af waar je goed in bent en verwerk dit in het cadeau. Ben je goed in haken of breien? Dan kun je zelf een wintermuts, -sjaal of -trui voor diegene maken! Op die manier heeft het cadeau meer waarde en het is ook nog iets wat je heel hard nodig hebt in de winter!