Ik had een aantal weken geleden een nieuwe telefoon gekocht. Ik had gister een etentje met mijn heel familie. Mijn kleine nichtje vind het altijd erg leuk om een spelletje te spelen op mijn telefoon. Ze liet tijdens het spelen van dit spelletje mijn telefoon per ongeluk vallen. Er was een barst in het scherm gekomen waardoor ik toen ik thuis kwam direct op het internet op zoek ging naar iPhone repareren Delft.

Website van Telgefixt

Toen ik op het internet op zoek ging naar iPhone repareren Delft kreeg ik super veel zoekresultaten van telefoonzaken die in Delft zijn gevestigd. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik totdat ik terecht kwam op de website van Telgefixt. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze de klanten aan willen bieden. Ze beschikken over deskundige monteurs en ze hanteren lage prijzen. Ook krijg je als klant 3 maanden garantie op de 100% originele onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. Ik besloot na het lezen van deze informatie om een online afspraak te maken. Ik ben erg tevreden over Telgefixt omdat ik erg snel en goed geholpen ben mijn telefoon was erg snel gemaakt en dit werd tegen een zeer aantrekkelijke prijs gedaan.