Splendith biedt een ruime collectie holbein aan.

Holbein is een merk dat populair is wegens zijn grote diversiteit aan kleuren en zijn goede kwaliteit. Het is fijn om te zien dat een site als Splendith een groot collectie heeft aan holbein kleurpotloden. Mijn zoon van 15 jaar oud is sinds kort geleden begonnen met tekenen en begon maar steeds te praten over goede kwaliteit kleurpotloden. Dit vond ik heel raar , want volgens mijn gedachte is een kleurpotlood een kleurpotlood en is bijna alles hetzelfde. Na een hele lange discussie met mijn zoon ben ik er dus achtergekomen dat er wel duidelijke verschillen in zitten. De holbein acryla gouache is een hele andere soort verf van echt super kwaliteit, als u dit verf brengt op een witte blaadje dan zult u zien dat dit binnen enkele seconde opdroogt! Dat is nou echt leuk om te zien. Mijn zoon liet mij een holbein acryla gouache set 102 kopen het is natuurlijk fijn om wat meer te hebben aangezien mijn zoon houdt van tekenen.  

Uiteindelijke mening over Splendith.

Ik adviseer iedereen die creatief is een kijkje te nemen aan de website van Splendith en ik garandeer u  dat u niet met lege handen thuis komt! Splendith speelt een perfecte rol voor het aanbod van producten dat niet veel wordt aangeboden in Nederland. Holbein is een van de beste merken op de markt, mijn zoon en ik zijn zeer tevreden dat we dit gemakkelijk kunnen kopen via het internet dankzij Splendith.