herenkapper in Delft

Herenkapper in Delft, daar was ik naar opzoek. Omdat ik verhuis ben en niet meer terecht kan bij mijn oude kapper. Moest ik opzoek gaan naar een nieuwe kapper. Omdat ik mij graag laat knippen door een echte kapper speciaal voor heren. Kwam ik al snel terecht bij Headquarter.  De medewerkers weten precies wat een man nodig heeft en wat de laatste mode is voor de heren. Daarom maakte ik een afspraak met deze onderneming om mijn haren te laten knippen. Gelukkig kon ik de volgende dag terecht. Een vriendelijke medewerker begroete mij bij binnenkomst en bracht mij naar een van de vele stoelen.

herenkapper in DelftDeze herenkapper in Delft is een echte aanrader, ook voor de dames

De medewerker van Headquarter luisterde goed naar mijn wensen en begon mij te knippen. Nadat ik klaar was zat mijn haar helemaal zoals ik het voor mij zag. Ook de kosten voor het knippen viel mij erg mee. Natuurlijk is dit niet alleen maar een herenkapper in Delft. Ook dames kunnen bij dit bedrijf terecht voor een heuse metamorfose. Of je nu geknipt of geverfd wil worden. Of een van de andere dingen die een kapper kan doen. Bij deze onderneming zijn de kosten laag.