Goedkoop parkeren op Schiphol is voor iedereen mogelijk, dankzij de vele parkeeraanbieders die er te vinden zijn bij en rondom Schiphol kun je als klant dankzij de grote concurrentie een hoop voordeel behalen. Ik ga op vakantie dit jaar lekker naar de zon! Vorig jaar had ik precies vakantie in de weken dat het in Nederland slecht weer was en ik baalde hier zo van dat ik mij dit jaar niet meer laat gebeuren en lekker de zon op ga zoeken.

Goed geregeld en klaar om op vakantie te gaan

Goedkoop parkeren op Schiphol kan op vele verschillende manieren. Dit heeft alles te maken met welke service je verwacht en van welke diensten je allemaal gebruik kunt maken. Ik heb gekozen voor, Prima Parkeren. Hier word je door een shuttlebus direct voor de vertrekhal bij Schiphol afgezet. En dat vind ik een geruststellende gedachte. Op deze manier kunnen wij met eigen vervoer gaan en parkeren voor maar € 6,65 per dag dat vind ik nog eens een goede prijs. Daarom heb ik besloten dat dit bericht niet mocht ontbreken op mijn site. Want zo hoef je niemand lastig te vallen die je naar de luchthaven moet brengen. En niet te vergeten, je hebt ook geen ergernissen door treinvertraging en dergelijke. Ik ga lekker aftellen, want nu heb ik mijn vakantie van a tot z helemaal geregeld.