g4s

G4S Eindhoven locatie is geschikt om een opleiding te volgen tot BHV medewerker. Voor een paar weken terug kwam mijn werkgever hiermee aangelopen. Hij wilde maar al te graag dat ik mijzelf zou omscholen tot BHV. Iets waar ik eerlijk gezegd al wel eerder aan heb gedacht, echter heb ik mijzelf hier nooit in verdiept. Nu dat mijn werkgever hiermee aan kwam heeft het mijn interesse weer gewekt. Hij wilde graag dat ik samen met een collega van mij deze opleiding ga volgen. In de eerste instantie voelde het goed voor mij dat ik hieruit was gekozen. Echter betekend dit ook direct dat ik een belangrijke taak krijg waar ik goed op moet letten.

G4S Eindhoven

In G4S Eindhoven gestart!

Mijn werkgever heeft mij tevens de opdracht gegeven om een bedrijf te zoeken waarbij het mogelijk is. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om direct op het internet te gaan zoeken in de hoop dat ik het snel kan vinden. Zodoende kwam ik terecht op de website van G4S Eindhoven. Nou ja, eigenlijk net buiten de stad. In Son en Breugel is het namelijk mogelijk om deze opleiding te volgen. De kosten hiervoor vond ik overigens ook erg aan de lage kant. Zo ben ik met deze website de volgende dag naar mijn werkgever gestapt en heb het hem uitgelegd hoe dat zij te werk gaan.

Brand blussen

Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen en konden wij plaats nemen. In een mum van tijd kregen wij het lesmateriaal uitgedeeld en hier konden wij alvast in kijken. Alles was voor ons nieuw natuurlijk en hierdoor werden wij beide erg nieuwsgierig in de lessen die daarop zouden volgen. De instructeur heeft iedereen onwijs goed geholpen. Als je vragen had, dan kon je die gelijk stellen! Een duidelijke les die wij hebben gehad en daar ben ik onwijs tevreden over. Ondertussen hebben wij beide deze opleiding van G4S Eindhoven gevolgd én met goede resultaat behaald.