Mijn man is volgende week jarig en tot op de dag van vandaag kan ik maar geen leuk cadeautje vinden. Het liefst wilt hij kleding hebben voor zijn verjaardag maar ikzelf vindt dat nogal apart om te geven. Nu dat hij afgelopen week een leren heren jas had gezien in de winkel wist ik zeker dat ik deze jas kopen wil. Helaas was het al in de winkel uitverkocht waardoor ik op het internet ben gaan zoeken of dat ik het daar vinden kan. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Leathershopdoci.nl. Hier hadden ze meerdere leren jassen voor mannen in het assortiment waardoor ik niet meer wist welk mijn man hebben wil. Door het assortiment te bekijken of dat er een geschikte tussen zit heb ik een erg leuke leren jas gezien voor hem. Deze heb ik dan ook meteen besteld! logo-slide

In de eerste instantie baalde ik enorm dat ik het maar niet kon vinden in de winkel zelf maar achteraf gezien is het bij Leathershopdoci.nl een stuk voordeliger als in de winkel. Nu dat ik al een cadeautje besteld heb voor hem wilde ik nog een cadeautje extra hebben om te overhandigen op zijn verjaardag.