Sinds ik werkzaam ben bij mijn nieuwe werkgever weet ik maar al te goed dat ik een hoop dingen niet kan én mag uitvoeren. Erg vervelend allemaal aangezien ik toch graag mijn werk wil blijven uitvoeren, iets wat ik momenteel niet kan. Doordat ik mijn Heftruckcertificaat halen wil ben ik gaan zoeken! Op het internet hoopte ik het uiteindelijk te vinden, ik was namelijk op zoek naar een goedkoop bedrijf waar ik deze opleiding kan volgen. Tijdens het zoeken heb ik natuurlijk genoeg bedrijven gezien, echter verkeersschool Wesseldijk stak er met kop en schouders boven! 

logo1

Bij hun is het namelijk mogelijk om je opleiding te behalen en het werk uit te voeren! Dit vond ik ideaal waardoor ik ervoor heb gekozen om me in te schrijven bij hun. Door dit aan mijn werkgever door te geven was hij enthousiast hierover, hij vond het super dat ik laat merken dat ik graag aan het werk ben! Doordat ik me al had ingeschreven heeft hij ervoor gekozen om het factuur te voldoen. Dit vond ik onwijs geweldig, uiteraard ook weer wat minder…. Nu moet ik er toch voor gaan zorgen dat ik bij de eerste keer zal slagen! Zo kan ik wellicht meer inzicht krijgen op een uren contract toch? Al met al ga ik mijn Heftruckcertificaat halen!