dumbbell set

De laatste tijd kan het moeilijk zijn om een plekje te reserveren in de sportschool. Houd je van krachttraining en wil je niet stilzitten? Overweeg dan eens om een dumbbell set aan te schaffen om thuis mee te sporten. Dumbbells zijn dé manier om jouw spiermassa op te bouwen. Krachttraining met dumbbells kan namelijk veel effectiever zijn dan krachttraining met fitness apparatuur. Dit komt doordat apparatuur jouw bewegingen deels controleert.

dumbbell set

Soorten dumbbells

Op de website van Gorilla Sports kun je professionele dumbbell sets vinden, maar ook sets van kunststof, gietijzer, chroom of rubber. Je kunt sets kopen van twee dumbbells met hetzelfde gewicht. Wil je liever één dumbbell? Ze zijn ook los te verkrijgen. Als je voordeliger uit wil zijn, kun je een dumbbell set kiezen die uit losse gewichtsplaten bestaat. Zo kun je zelf kiezen hoe zwaar jouw dumbbell is en variëren tussen oefeningen. Als je het fijn vindt om je eigen dumbbells samen te stellen kun je losse stangen en halterschijven kopen.

dumbbell set

 

Naast dumbbell sets kun je bij Gorilla Sports veel meer verkrijgen. Denk aan haltersets van verschillende materialen. Of fitnessapparaten voor cardiotraining. Er zijn ook fitnessapparaten voor krachttraining, zoals squat racks of buikspierapparaten. Daarnaast zijn er bij Gorilla Sports sport accessoires te koop. Wat je ook besluit om te kopen, je krijgt standaard twee jaar garantie.