vakantie florida

bungalow floridaVandaag wil ik jullie van een goede tip voorzien omtrent vakantie. Zelf kan ik hier het hele jaar naar uit kijken. Vooral als je dan iets leuks geboekt hebt met de hele familie dan kijk ik hier maanden naar uit. Zo ben ik afgelopen zomer naar Florida geweest met mijn broers en zussen. Ik moet zeggen dat het een heerlijke vakantie was waar we van alles gezamenlijk hadden gedaan. De meeste mensen gaan op vakantie voor ontspanning, wij niet. Omdat we allemaal erg actief zijn waren wij van plan om zoveel mogelijk te bezichtigen. Dit was dan ook gelukt, en dit wil ik graag met jullie delen.

vakantie florida

Omdat wij elke maand een bepaald bedrag opzij hadden gelegd konden we met zijn alle een mooie bungalow Florida boeken. Dit hadden wij gedaan via  vakantie-florida.eu. Nu zullen jullie deze site niet kennen, vandaar dat ik deze in mijn artikel heb gezet. Wanneer je een zonnige bestemming wilt, dan moet je hier zeker zijn.

Bezienswaardigheden in Florida

badkamer bungalowOmdat wij dus een bungalow Florida gehuurd hadden lagen wij mooi centraal om van alles te doen. Zo zijn we op dag één naar Florida Keys gegaan. Dit is een echte toeristen trekpleister. En terecht, dit was zeer mooi. Deze unieke eilandengroep heeft een gehele eigen sfeer. Het was dan ook best bijzonder om dit allemaal te zien. Vervolgens zijn we naar de Everglades gegaan, ook weer zo’n aanrader. Hier moet je ook zijn geweest. Dit park is dan ook erg bijzonder omdat het een subtropisch klimaat is. Verder is de stad Miami ook mooi om te zien, hier kun je zoveel doen dat wij er twee dagen voor gebruikt hadden.