Bij het maken van een rondje langs de winkels, kunnen de producten die meegesjouwd moeten worden zich snel opstapelen. Tassen worden zwaar en hinderlijk nadat ze een poosje meegevoerd zijn, een boodschappentrolley zoals Carlett deze maakt kan dan de oplossing zijn. Een boodschappentrolley is praktischer voor de gemiddelde winkelaar dan een normale tas, een groot gedeelte van het gewicht van de boodschappen komt voor rekening van de trolley. Dit merk je natuurlijk in je dagelijks leven, winkelen wordt een stuk aangenamer en bovendien krijg je ook minder snel te kampen met lichamelijke klachten. 

 

De beste trolleys hebben deze kenmerken

Een goede boodschappentrolley is niet gemaakt van zware materialen, het karretje is het meest optimaal om te gebruiken wanneer het licht is. Dit is mogelijk wanneer er voornamelijk aluminium gebruikt wordt. De bijbehorende tas is uiteraard niet van aluminium, deze is in pricipe van stof, die waterdicht gemaakt is. Je wilt namelijk met slecht weer ook op je trolley kunnen vertrouwen. Daarnaast is het fijn wanneer de boodschappentrolley inklapbaar is. Dat geeft extra mogelijkheden om de trolley mee te kunnen nemen omdat deze in bijna iedere auto zal passen. Inklapbare trolleys zijn daarnaast ook makkelijk thuis op te bergen. 

 

Iedereen kan boodschappen gaan doen met een trolley 

Er heerst een stereotype dat boodschappentrolleys voor oude vrouwen zijn. Natuurlijk zijn deze trolleys gemaakt voor oude vrouwen. Ze zijn daarnaast ook geschikt voor de rest van het winkelend publiek. De voordelen van het gebruiken van een trolley, gaan ook op voor iedereen die nog niet oud is. De Maes & Hills collection heeft daarom allerlei boodschappentrolleys voor jong en oud. Met het juiste ontwerp wordt een trolley helemaal hip. Er bestaan tal van trolleys die een modern design hebben en bovendien het doen van de aankopen gewoon makkelijker maken. Kortom er is voor iedereen een trolley waarmee je graag gezien wordt en die je graag gebruikt.