logoIk struikel al een tijdje over mezelf en merk dat ik dagelijks afdwaal in het samenzijn met andere. Dit is voor mij al een struikelblok maar mijn vrienden beginnen het nu ook te merken. Het overlijden van familieleden wat mij erg veel pijn heeft gedaan, ook de angst voor de toekomst maar het moeilijk om dagelijks weer op te moeten staan. Een vriend van mij raadde me dan ook aan om op zoek te gaan naar een betrouwbaar medium die mij het juiste advies kan geven in wat ik nodig heb. Je raadt het al: Ik was absoluut geen prater en zat er ook niet op te wachten om dit aan een onbekende te moeten vertellen.

_slider2

De eerste stap is gezet.

In mijn ogen weet ik niet precies wat een betrouwbaar medium precies inhoudt. Wat ik wel wist is dat er dringend hulp moest komen voor mij omdat ik verder achteruit ging als dat ik verwacht had. Bij mijn eerste afspraak wat ik telefonisch gehad heb kreeg ik gelijk te horen dat ik eerst naar mezelf moest kijken voordat ik verder keek als dat het hoorde. Dit heb ik uiteraard gedaan en merkte dat ik eerst mijn angsten aan de kant moest zetten wil ik verder kunnen gaan. Alles wat mij gezegd is heb ik dan ook van harte aangenomen en merk nu al dat ik mezelf een stuk fijner voel._graan