E zigarette Venlo

Omdat ik graag wil afbouwen met roken, heb ik onlangs E zigarette in Venlo gekocht. Mijn vrouw is in verwachting en ik vind het dan belangrijk om niet meer in haar bijzijn te roken. Dit is namelijk erg schadelijk voor de baby. Om later ook het goede voorbeeld te geven aan mijn kinderen, is het natuurlijk ook beter on gelijk te gaan stoppen. Het proces van stoppen is best wel moeilijk, het is dan ook niet voor niets een verslavend middel. Het rookwaar wat ik onlangs heb gekocht, helpt mij in dit proces doordat jij het nicotinegehalte steeds kan verminderen.

E zigarette Venlo

Vriendelijk personeel

De zaak waar ik de E zigarette in Venlo heb gekocht heet: J.g. Rutten B.V. Zelf wonen wij net over de grens in Duitsland, maar hier worden wij altijd zo goed geholpen dat wij altijd hier naar toe gaan. Bij deze zaak is de klant dan ook koning en is de service heel erg hoog. Naast rookwaren kan jij bij dit bedrijf ook terecht voor:

  • Koffie
  • Koffiebonen
  • Thee
  • Melkpoeder
  • Snoep
  • Koeken
  • Zippo’s

Wanneer jij vragen hebt over de producten, kan jij altijd telefonisch contact opnemen. Zij zullen jou dan altijd vriendelijk te woord staan. Kijk ook eens op de website voor meer informatie.