wedding-logoWilt u een onvergetelijke bruiloft plannen? Wilt u zeker zijn van een lekkere temperatuur en een prachtig zonnetje? Overweeg dan om uw trouwdag te vieren op het feesteiland genaamd Ibiza. Wedding International pland al jaren bruiloften in Ibiza en Mallorca en zijn zo erg gespecialiseerd geworden in het vak. Zo kunnen wij voor elk budget een geweldige bruiloft organiseren.

Het grootst voorkomende probleem dat mensen tegenkomen als zij willen trouwen in Ibiza, is de afstand. Het eiland is onbekend en kan er niet zomaar langsrijden om een locatie te kiezen. Hiervoor is Wedding International uw redder in nood. Wij bespreken met u tot in te puntjes wat u verwacht en wij proberen deze wensen waar te maken.

ceremonie-5-520x330

Als echte Ibiza liefhebbers kennen wij het eiland van top tot teen. Dit maakt het plannen en organiseren van de bruiloften een fluitje van een cent. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en hier wordt dan ook de trouwdag georganiseerd. Dit maakt het voor u mogelijk om langs te komen en uw wensen te bespreken. Alle diensten die wij ter uw beschikken stellen tijdens uw trouwdag zijn allemaal mensen die afkomstig zijn uit Nederland.
Neem snel contact met ons op om zo snel mogelijk uw droombruiloft te organiseren.