Cadeau

Als iemand zijn of haar verjaardag viert, dan kun je moeilijk met lege handen aankomen. Wat koop je dan voor iemand? Je kunt natuurlijk vragen naar de wensen die een persoon heeft, maar is het niet leuker om de jarige te verrassen met iets speciaals? Om je een beetje op weg te kunnen helpen met het vinden van een cadeau voor een verjaardag vind je dan ook hier 5 unieke cadeaus die altijd wel in de smaak vallen.

  • Een boek
  • Fles wijn
  • Cadeaukaart
  • Dagje weg
  • Gepersonaliseerde cadeau’s

1. Een boek

Een goed boek valt vaak wel in de smaak. Als je een beetje een beeld hebt van de boeken die graag gelezen worden door de jarige, dan kun je in elke boekhandel vaak wel slagen voor een interessant boek. Om het cadeau dan nog iets unieker te maken kun je misschien kiezen voor een speciale uitgave van een bepaald boek of een boek over een onderwerp waar jullie samen iets mee hebben.

2. Een flesje wijn

Afhankelijk van de persoon die jarig is kun je er ook voor kiezen om een goede fles wijn te kopen. Dan hebben we het niet over een slobberwijntje van drie euro uit de buurtsuper, maar een echte goede wijn. Daarvoor kun je het beste naar een speciaalzaak of een slijterij gaan en om advies vragen van de verkoper. Die kan jouw helpen aan een perfecte fles als cadeau voor de jarige. Misschien kunnen jullie deze dan samen opdrinken.

Cadeau

3. Cadeaukaart om te bakken

Houdt de jarige van bakken? Dan kun je een uniek cadeau geven in de vorm van de Boter & Bloem cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger op de website van Boter & Bloem een recept uitzoeken dat hij of zij graag wil maken en vervolgens de kaart gebruiken om de ingrediënten te bestellen. Alles wordt dan perfect geleverd aan huis en kan vervolgens aan de hand van de duidelijke stap voor stap recepten worden gebakken.

4. Een dagje weg

Geef een dagje weg cadeau en ga iets doen waar jij en de jarige samen iets mee hebben. Ga bijvoorbeeld naar een andere plaats om te winkelen of ga samen een dagje naar een pretpark. Je kunt er ook voor kiezen om een concert te bezoeken of om een paar dagen samen weg te gaan.

5. Gepersonaliseerde cadeaus

Een gepersonaliseerd cadeau valt ook vaak wel in de smaak. Dat zijn cadeaus die voorzien zijn van bijvoorbeeld de naam van de jarige en die echt alleen bedoeld zijn voor hem of haar. Een uniek cadeau om te geven dus!