Draag je graag een coltrui? Dan is het goed om te weten dat je deze op verschillende manieren kunt dragen. Laat je ook inspireren door de luxe truien van GENTILUOMO. Af en toe net wat anders dragen kan het verschil maken en daar voel je je vast en zeker prettig bij! Het is het proberen dan ook meer dan waard! Een coltrui is altijd al erg populair geweest, met name in de winter, maar dat wordt alsmaar meer.

Coltrui dragen, hoe doe jij het?

Je hebt vast en zeker een eigen manier om een coltrui te dragen, maar daarom is het goed om ook eens na te gaan wat er verder mogelijk is. Draag je je coltrui graag op een spijkerbroek? Een jasje erover of gewoon zo? Laat je inspireren door onze drie mogelijkheden. Maar blijf daarbij vooral denken aan wat bij de gelegenheid past. Ook moet je je er fijn in voelen. Je zal namelijk uitstralen hoe dat jij je voelt als je bepaalde kleding draagt en dat hebben anderen zo in de gaten.

1. Lekker casual

Een coltrui op een jeans wordt gezien als comfortabel en alledaags. Voor de herfst en de winter wordt er vaak gekozen voor legergroen, blauw of bordeaux rood. Je kunt er nog wat meer mee doen, kies een overhemd met strepen of ruiten en draag dat over je coltrui. Je zou eventueel ook een leren jack erover kunnen dragen (uitdagend en stoer).

2. Casual but chic

Als je denkt aan een stijlvolle look voor een feestje of een date, dan kun je de coltrui het beste dragen met een mooie pantalon. Je wil indruk maken en dat kan met chique kleuren zoals natuurtinten (beige en bruin bijvoorbeeld). Als de voorkeur uitgaat naar een beige coltrui, dan kun je dat combineren met een jeans welke een lichte wassing heeft. Draag dan nog een mooi jack of een colbert en dan heb jij een casual look.

3. Very chic!

Wil je je coltrui graag chic dragen? Je kunt de coltrui met een colbert dragen maar ook met een heel kostuum. Er kan dan het beste voor een zwarte coltrui worden gekozen, dit staat voor power en klasse. Ga dan ook voor een pak welke zwarte accenten bevat of juist een gekleurd pak, zoals bordeauxrood of groen. Laat je fantasie de vrije loop en geniet vooral van alle mogelijkheden die je hebt. Varieer en laat je continu inspireren.